Penger i skisporten

I en konkurranse handler det om å være best. En skal komme først eller raskest over målstreken, knuse feltet og stå øverst på pallen. Men det er ikke bare heder og ære som venter på dem som går helt til topps. De beste skiutøverne tjener også en god slant med penger.

Du har kanskje hørt om de gigantiske premiene et fotballag kan vinne fra større konkurranser som Champions League. Premiene i vintersport er ikke på langt nær like store, men fra et evenement som Tour de Ski kan man med seire, pallplasseringer og sammenlagtledelse tjene gode beløp. Ifølge det internasjonale skiforbundet (FIS) har Ingvild Flugstad Østberg allerede tjent 120 400 CHF fra kvinnenes Tour de Ski i Val di Fiemme i 2019. I norske kroner er det litt over en million kroner og det holder mildt sagt til mer enn bare smør på skiva. 

Når det er sagt trenger en ikke være født med ski på beina for å vinne penger på ski. Vintersporten dekkes naturligvis av ditt “nærmeste” nettcasino. En skisport-tilhenger som er bosatt i Norge kan enkelt legge et spill online på norsk og kjenne spenningsnivået for gjeldende renn øke. For om du legger et oddsspill går ikke utøverne bare for sitt land. Da går de også for deg!

29 Mar 2019